Better Call Saul se vraca u četvrtoj sezoni

AMC je obnovio popularnu seriju Nazovi Saula (Beeter Call Saul) za četvrtu sezonu! Prequel serije Na putu prema dolje (Breaking Bad) vraća se 2018. godine s 10 novih epizoda. Od izvršnih producenata Vincea Gilligana i Petera Goulda, u ovoj kriminalističkoj seriji pratimo zgode Boba Odenkirka kao odvjetnika kojeg smo prvo upoznali u seriji Na putu prema dolje (Breaking Bad) kao Saula Goodmana.

Saulu se u Americi gledanost penje sa svakom novom epizodom, vjerojatno i zbog toga što se sve više bliži onom liku kojeg se sjećamo iz storije o Walteru Whiteu. U tome sigurno pomažu i povremena pojavljivanja faca koje su nam se kroz Breaking Bad zauvijek urezale u sjećanje.

U produkciji televizijskih kuća Sony Pictures Television i AMC Studios, vrlo gledana serija Better Call Saul nominirana je za nekoliko Primetime Emmyja 2016., uključujući Emmy za najbolju dramsku seriju, te Emmyja za najboljeg glumca u dramskoj seriji za Odenkirka. Charlie Collier, predsjednik AMC-ja, u službenoj je izjavi kako čestita cijeloj ekipi – Vinceu [Gilliganu], Peteru [Gouldu] i Bobu [Odenkirku], te je rekao kako se veseli četvrtoj sezoni.

Facebook Komentari

Be the first to comment on "Better Call Saul se vraca u četvrtoj sezoni"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.