Cijela ispovijest Justin Biebera o njegovoj narko prošlosti

Zamislite da ste u svojim mladim tinejdžerskim godinama i da vam čitav svijet lezi pod nogama . Novac, slava i uspjeh su vam na dohvat ruke vec u tako ranoj dobi. Kako biste reagovali na svu tu moć? Moglo bi vam lako doci glave ili se manifestovati u nekoj drugoj vrsti ovisnosti.

Tokom decenija bilo je zapravo mnogo zvijezda koje odgovaraju upravo tom opisu. Neki od njih su nevjerovatno brzo izblijedile, drugi su ostali na pravoj i uskoj stazi, a drugi su pali samo da bi ponovo ustali. Sigurno je da ima više užasnih priča ,nego priča o uspjehu kada je u pitanju ta vrsta slave.

Jedan od kraljeva pop muzike tokom posljednje decenije, je neko ko odgovara upravo opisu ove mlade zvijezde, koja je stajala na kraju strmog razaranja. Ta zvijezda zove se Justin Bieber. Došao je na scenu kada je bio dječak, i u nedavnom Vogue interviju, govori o svojoj ovisnosti od Xanaxa.


Justin Bieber and Hailey Baldwin

U nedavnom izdanju Voguea, dvije najmlađe holivudske zvijezde krasile su njenu naslovnicu. Oni su moćni par , kao niko drugi, Justin Bieber i Hailey Baldwin. Oboje su se otvorili tokom intervjua sa Vogueom i stavili sve na karte na sto, uključujući i Bieberovu ovisnost o Xanaxu.

„Otkrio sam da sam radio stvari, kojih sam se tako stidio.Zamislite, postanete super-prominentni i poznati preko noci, i mislim da sam koristio Xanax upravo zbog toga što sam se uzasno stidio.
„Moja mama je uvijek govorila da se prema ženama odnosim s poštovanjem. Uvijek sam mislio o tome, dok sam to radio, tako da nikada nisam mogao istinski uživati. Nisam vise imao jasan pogled na svijet, mislim da se moja bezbijednost cak nocu sunjala do mog kreveta ,samo kako bi provjerili, da li jos uvijek disem .“

Čist od 2014. godine

Prema Justin Bieberovoj izjavi, on se očistio 2014. godine uz pomoć svog pastora u to vrijeme, Carla Lentza.

Detoks je napravljen u kući Carl Lent’z, i bio je uspješan. Nije uzimao drogu pet godina nakon detoksikacije, zbog koje je njegova sadašnja supruga, Hailey Baldwin, neverovatno srećna, te ponosna na njega. Bieber i dalje uživa povremeno u piću prilikom društvenih događaja, ali to je sve. To nije loše za nekoga tko je mogao lako uništiti vlastitu karijeru.

Što se tiče njenog sadašnjeg muža, Hailey Baldwin je rekla: „Stvarno sam ponosna na njega. Da to uradi bez programa, i da ga držim bez trezvenog trenera ili AA ili časova – mislim da je izvanredno. On je, na neke načine, hodajuce čudo. “ Iako su njeni komentari namijenjeni da podižu, to ne bi trebalo nikoga odvratiti od potrage za tradicionalnom pomoći tokom ovisnosti.

Justin je takođe bio ovisan o seksu

Bieber je otvorio i svoj „legitimni problem o seksu“. Taj problem ne može biti olakšan činjenicom da je Justin Bieber seks simbol za milione devojaka širom sveta. Njegova pitanja vezana za seks, zajedno sa svojom Xanax ovisnosti , dovela su ga do celibata. Uživao je godinu dana u celibatu kada je upoznao Hailey Baldwin.

Justin Bieber je objasnio svoje namjere da uredi svoj život koji mu je darove donio. „Hteo sam da se tako rededikujem Bogu ,zato što sam se zaista bolje osećao sto se tice stanja moje duše. I verujem da me je Bog blagoslovio Haileyom kao rezultatom. Ako je Hailey Baldwin nagrada za to teško putovanje, onda je to bilo tesko putovanje koje se isplatilo.

Facebook Komentari

Kommentar hinterlassen zu "Cijela ispovijest Justin Biebera o njegovoj narko prošlosti"

Hinterlasse einen Kommentar

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*