Djevojka ostala unakazena i bez jednog uha, nakon sto je bivsi polio kiselinom.Sada po prvi put otvoreno prica o svom uzasnom dozivljaju.

Kozmetičarka pretrpljela uzasne traume za cijeli zivot,nakon sto je bivsi polio kiselinom. Nakon dugo vremena i bolnog oporavljanja ,odlucila napokon ispričati sve o strasnoj torturi koju je prozivjela.

Adele Bellis, 26, Suffolko, prozivjela je 2014. godine opasne torture po zivot, od njenog bivseg momka, koji je bacio kiselinu na nju. Mlada Adele zadobila je jako teske tjelesne povrede, te je ostala bez uha i umalo i bez cijelog lica.

U ovom neocekivanom, brutalnom napadu ,njenog bivseg, Antonija Rileja,izgubila je uho te ostala djelimicno bez kose. Zadobila je jake opekotine, kako po vratu, tako i po licu i ruci.

Adele se jos uvijek lijeci od nanesenih povreda jednog umnog bolesnika.

Nakon veoma teskog perioda, Adele je ponovo pronasla ljubav u svom zivotu, na koju je ponosna.

Adele je ispricala ,kako je bilo jako tesko ponovo se vratiti u javnost i svakodnevni zivot . Bojala se suociti ponovo sa ljudima i njihovom reakcijom. Ali onda je upoznala divnog Josua. Planiraju cak da se vjencaju i imaju djecu.

Adele se upoznala sa nekoliko samaca preko drustvenih mreza, ali prvi sastanak ostvarila je sa Josuom Mekenzi,28, koji joj se jako dopao. Nakon prvog dejta odlucili su biti zajedno .

„Nista mu nisam spominjala o napadu kojeg sam prozivjela, sve do onog dana kada mi je rekao koliko sam lijepa i hrabra“.

„Trebalo mi je mnogo vremena da mu verujem, ali on je bio tako divan i moji roditelji su ga obožavali.“

Adelin bivsi momak, nasilnik , anganzovao je 2014. godine saucesnika , koji je obavio ovaj prljavi posao za njega. Dok je Adele stajala na autobuskoj stanici u Lowestoftu u Suffolku, nepoznati covjek je naisao i neocekivano joj satresao kiselinu u lice .

Nesto prije na nekoliko sedmica , Adele je prezivjela vec jedan napad, kada je nepoznati covjek naletio na nju , te joj lice isjekao nozem.

Kada je imala 16 godina, upoznala je njenog bivseg 19. godisnjeg momka Rileja. Na pocetku je obasipao poklonima i pruzao joj paznju, ali nakon nekog vremena sve se promijenilo.

Poceo ju je maksimalno kontrolirati i postao je bezmjerno nasilan. Kada je Adele 2012.godine raskinula s njim , Antoni je poceo dolaziti njenoj kuci, te joj je upucivao prijetnje!

Zaposlila se na Kruzeru, kako bi izbjegla suocavanje s bivsim, ali onda ,kada se nakon godinu dana vratila, ponovo se susrela s njim. Neocekivano, ali nocne more nisu imale kraja!

Tada je poceo pakao!


Nakon kratkog vremena ,nepoznati lik napao je Adele na ulici ,te joj unakazio lice nozem. Adele je imala operaciju u kojoj je lice krpljeno sa ukupno 20 savova.

Samo tri sedmice nakon ovog incidenta, njen bivsi , postavio je golu sliku svoje bivse djevojke na drustvenim mrezama. Nije birao sredstva kojim ce unistiti Adele.

A u avgustu 2014. godine, kada je Adele stajala sama na autobuskoj stanici, čovek sa kapuljačom prošao je pored nje i sasuo joj kiselinu u lice.

Ostala je bez uha i imala je unakazeno lice. Tek nakon izvjesnog vremena , Adel je dosla do saznanja, da je njen bivsi cijelo vrijeme lagao. On uopce nije bio onaj ,kako se predstavio, nego je bio jedan obicni diler drogom.

Adele sada radi kao kozmetičarka pola radnog vremena, ali je primorana da provede veći deo svog vremena u bolnici zbog lijecenja, uključujući i laserske tretmane na svakih pet sedmica.

Rilej je osudjen na 13 godina zatvora ,zbog organizovanog napada na svoju bivsu djevojku.

Covjek koji je izvrsio napad na Adele , kiselinom, pusten je na slobodu nakon samo dvije godine zatvora. Leon Thompson iz Lowestofta , proglašen krivim za ranjavanje nožem, koji se dogodio prije napada kiselinom. Takodje je bio optuzen za zavjeru , nanosenje tjelesnih povreda nagrizajucom tecnoscu.

Adele napokon zivi normalnim zivotom, uz covjeka koji je voli svim bicem.Uskoro ce ostvariti svoj dugo ocekivani san.

Izvor:Daily Mail

Facebook Komentari

Kommentar hinterlassen zu "Djevojka ostala unakazena i bez jednog uha, nakon sto je bivsi polio kiselinom.Sada po prvi put otvoreno prica o svom uzasnom dozivljaju."

Hinterlasse einen Kommentar

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*