Emily Ratajkowski Channelov “Vrati-se-u-Skolu” Style

S kolovozom na horizontu, gotovo je vrijeme da počnete razmišljati o stilu povratka u školu – da li ste ili niste student.

Jedan pogled koji se lako mogao prevesti sa trotoara na hodnike danas je viđen na Emily Ratajkowski. Kada je izašla u Los Angeles, nosila je kožnu ruksak-i-minidress kombinaciju koja je slobodno kanalizirala modu proslavljenu u Cluelessu, koja je prošle sedmice proslavila 22. godišnjicu.

Kao jednostavniju alternativu svojoj sundress-u, majica bez rukava imala je laganu, skromnu, ali ne previše privlačnu privlačnost koja bi radila za prvi dan škole i šire (jer pokušaj previše teško nikad nije dobar izgled) ). Svježe od ljetnog odmora u Italiji, Ratajkowski je svoj ten obasjao savršenim teniskim cipelama u hladovini koja je odgovarala haljini. Njena torba od jabučno-crvene knjige bila je lepa folija toliko bež, dok bi oblopljene sunčane naočare Garrett Leight California Optical, dolazile jeseni, poslužile bi kao modni podsjetnik da je negdje uvijek ljeto.

Pogledajte Emily Ratajkowski Gaelic, Eat Cow Tongue i Talk Presidential Ambicije:

Facebook Komentari

Be the first to comment on "Emily Ratajkowski Channelov “Vrati-se-u-Skolu” Style"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*


For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.