Ko vise vara, muskarci ili zene ?

Ubijedjeni smo da su muskarci ti, koji najcesce traze nesto sa strane, ali u najmanju ruku to izgleda i nije tacno . Strucnjaci za musko – zenske odnose, naglasavaju da se zene danasnjice takodje cesto upustaju u usputne i paralelne veze. A znate li zasto i zene varaju ?


Za početak, muskarci najcesce traze cisto fizicko iskustvo – se*s bez ikakvih obaveza ,dok zene to malo drugacije praktikuju. Zene to nikada nece uraditi bez promisljanja i odredjenih razloga. Ukoliko zena ne osjeca, da partner cijeni ono sto ona ulaze za njih dvoje, njihovu vezu ili brak, za porodicu ili kucu. Ako zenu uzima zdravo za gotovo , ona ce traziti potvrdu svojih kvaliteta na drugoj strani.

Najcesce zene varaju iz osvete prema svom partneru. Sasvim je moguce da ce mu zena oprostiti svrljanje sa strane, mozda mu nece ni napomenuti. Sluzit ce mu hladnu osvetu i sve mu naplatiti s kamatom. Ukoliko joj je slomio srce, kako bi zalijecila povrijedjenu sujetu vratit ce mu istom mjerom.

Za neke zene ne predstavlja problem ni manjak ljubavi, ali ima onih, koji bez leptirica u stomaku ne mogu zivjeti. Ne mogu zivjeti bez udvaranja, lijepih rijeci i njeznosti.

U ovu kategoriju najcesce spadaju udate zene, koje nisu spremne odreci se godina zajednickog zivota , ali ne zele ni da uguse svoje osjecanja.

Rijetkost je da ce zena otici drugom samo zbog se*sa, ali nisu spremne ni da ga se odreknu. Ukoliko ne funkcionise ovaj segment u braku i ukoliko se zena osjeca frustrirano, jer je partner ne moze ili nece da zadovolji, ona ce to potraziti na drugom mjestu.

Izvor: ddl.rs

Facebook Komentari

Kommentar hinterlassen zu "Ko vise vara, muskarci ili zene ?"

Hinterlasse einen Kommentar

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*