„Kosom objesena na prozoru“, uspjela se zadrzati na kratko, a onda , pala u smrt sa 11 sprata zgrade u kojoj je stanovala .

30-godišnja žena pala je u smrt sa jedanaestog sprata zgrade, nakon što je bila objesena kosom na prozoru. Uzalud se pokusavala svom snagom ponovo uvuci u stan. Nazalost , svi pokusaji da se spasi ,prosli su bezuspjesno.

Škotska policija izjavila je, da se smrt Aleme Shimenije, smatra nerazjasnjenom , nakon što je u ponedjeljak, oko 17 sati, pala sa prozora 11. sprata u Roystonu, u Glasgowu.

Fotograf je opisao uzasne krikove žene iz Eritreje, koja je grebala rukama i nogama grubu fasadu bloka. Prizor je bio uzasan.

Rekao je da je požurio da vidi čovjeka kako bježi sa mjesta zločina, dok ga je jedna grupa uhvatila.

Svjedokinja koja ju je fotografisala ,rekla je za Daily Record : „Čula sam histerično vrištanje i otišla do prozora , te vidjela ženu kako visi kosom na prozoru.

„Nije odmah pala, jer je očajnički pokušavala da se uhvati za prozorsku dasku . Grebala je po zidu nogama, pokušavajući da se popne, kako ne bi pala.“

Bio je to uzasan prizor, kada se razbila na komadiće na travnjaku ispred zgrade .

Nazalost, 30. godisnja zena odmah je preminula od povreda na licu mjesta .

Jedan ocevidac izjavio je, da je grupa njih trčala za ‚afričkim momkom‘ koji je ubrzo izletio iz zgrade, nakon sto je 30. godisnja zena pala na travnjak i smrtno stradala.

Jedan svjedok je jurnuo dole za njim, dok je pozivao hitnu pomoc , a onda je ugledao domara kako ga hvata .

Zapazio je da se sumnjicavi momak uspio izbaviti iz ruku domara, pokusao je pobjeci.

Na svu srecu , domar ga je uspio ponovo uhvatiti i zadrzati dok se pojavi policija.

Kada je policija stigla na mjesto dogadjaja, preuzeli su osumnjicenog te ga odveli pod istragu.

Niko nije optužen niti uhapšen u vezi sa incidentom.

Detektiv inspektor Aileen Boyle iz istražnog tima je rekao: „Policija nastavlja da prikuplja sve moguće detalje o Alemovoj smrti“.

„Ovo je veoma gusto naseljena oblast i siguran sam da postoje ljudi, koji su možda bili svedoci ovog incidenta, koji još nisu uspjeli dati izjavu policiji.

„Detalji o ovom incidentu mogli bi biti od bitnog značaja za ovu istragu i ja bih apelovao na svakoga sa informacijama, da nas kontaktira što je prije moguće.“

Na tom području postavljena je dodatna policijska patrola u nadi da ce sakupiti vise informacija o ovom incidentu.

Izvor: www.dailymail.co.uk

Facebook Komentari

Kommentar hinterlassen zu "„Kosom objesena na prozoru“, uspjela se zadrzati na kratko, a onda , pala u smrt sa 11 sprata zgrade u kojoj je stanovala ."

Hinterlasse einen Kommentar

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*