Nevjerovatno : Za samo 5 minuta pronasao lijek za DIJABETES!

DIJABETES (secerna bolest) je jedna od najucestalijih i najozbiljnijih bolesti današnjice, te je čak i opasna po život, iz razloga što vremenom poćinje uticati na organe poput bubrega te izaziva razna oštećenja,koja mogu dovesti cak i do amputacija udova i sljepila.

Dijabetes (šećerna bolest) je poremećaj metabolizma karakteriziran kroničnom hiperglikemijom (povišenom razinom šećera u krvi) zbog poremećenog izlučivanja inzulina, djelovanja inzulina ili oboje.

Najveći broj oboljelih od ove opake bolesti, prema Internacionalnoj Dijabetes Federaciji je u Filipinima .Nakon mnogobrojnih istraživanja, strucnjaci nisu uspjeli pronaci efikasan lijek za dijabetes tipa 1 , izbor je samo inzulin.

Dr. Jaime Dy-Liacco je jedini koji je nedavno otkrio da je pronašao konačno lijek za dijabetes! U svom dugogodišnjem istraživanju on se maksimalno posvetio pronalasku lijeka za ovu veoma tešku bolest.


Dr. Jaime Dy-Liacco napravio je mješavinu koja sadrži minerale koji su neophodni u lijecenju protiv dijabetesa.On je istakao da jeza pripremu ovog lijeka potrebno nekoliko sastojaka i samo 5 minuta vaseg vremena.

Sastojci

– 12 komada ljute paprike Siling labuyo
– 2 sirova jaja
– 1/2 kašičice morske soli

Priprema i način korištenja

Paprike isjeci te ih samljeti pa ih dobro pomiješati sa 2 jaja. Dodati pola kašičice morske soli i to je to. Vaš lijek je spreman i možete ga popiti.

Facebook Komentari

Kommentar hinterlassen zu "Nevjerovatno : Za samo 5 minuta pronasao lijek za DIJABETES!"

Hinterlasse einen Kommentar

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*