RUSKI NAUČNICI OTKRILI LIJEK PROTIV HOMOSEKSUALNOST

Novosibirsk | Dr. Dimitri Yusrokov Slamini iz Ruskog instituta za medicinske nauke u Novosibirsku i njegov tim istraživača otkrili su ono što oni tvrde da je nova vakcina koja bi mogla spriječiti rane simptome i čak izliječiti ljude od homoseksualnosti ako se liječe u ranoj dobi.

Ruski naučnici razvili su takozvani «antidot» zasnovan na naučnom istraživanju objavljenom 1959. godine pod naslovom „Organiziranje djelovanja testosterona propionata na tkivima koja posreduju u ponašanju parenja kod ženskog zamorca”, Charles H. Phoenix, američki istraživač.

Studija je zaključila da je „INAH [dio hipotalamusa] dimorfan sa seksualnom orijentacijom, barem kod muškaraca, i sugerira da seksualna orijentacija ima biološki supstrat“.

Lideri u Bosni i Hercegovini pokazali interes

Iran, Kina i Saudijska Arabija i Bosna i Hercegovina bile su prve zemlje koje su pokazale interes za novo otkriće.

«Ksenoestrogen je vrsta estrogenskih mimikera koji se nalaze u sintetičkim ili prirodnim hemijskim jedinjenjima.

Utvrđeno je da sintetički ksenoestrogeni, kao što su PCB, BPA i ftalati, imaju estrogeni efekat na žive organizme i remete endokrini sistem », objašnjava dr. «Injektiranje specifičnih količina testosterona pomaže da ..

„Ubrizgavanje specifičnih količina testosterona pomaže da se poremeti ovaj veštački biološki debalans koji se javlja uglavnom delom zbog zagađenja životne sredine i viška mimikera estrogena u našem modernom okruženju“ dodaje on.

Novo otkriće je izazvalo brojne kritike od strane lezbijskih, gej, biseksualnih i transrodnih (LGBT) organizacija širom Globa, ali je još nekoliko lidera zemalja otvoreno pokazalo podršku i interes za istraživanje.


Odbornica SDA Samra Ćosović-Hajdarević,koja je nedavno osudila najavljeno održavanje prve parade ponosa u Sarajevu vidi spas u toj novoj vakcini.

Iran, Kina i Saudijska Arabija i Bosna i Hercegovina bile su prve zemlje koje su pokazale interes za novo otkriće.

Američki i evropski istraživači izrazili su mnogo skepticni po prijemu vijesti.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.
Facebook Komentari

Kommentar hinterlassen zu "RUSKI NAUČNICI OTKRILI LIJEK PROTIV HOMOSEKSUALNOST"

Hinterlasse einen Kommentar

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*