SAUDSKI PRINC NUDI 200 KAMILA ZA JEDNU NOC SA IVANKOM TRUMP

Ćerka predsednika Trumpa Ivanka nastavlja da privlači pažnju širom sveta, a saudijski princ joj je javno ponudio 200 kamila da provedu jednu noć s njim.

31-godišnji Mohammed bin Salman, kojem je kralj Salman povjerio ključne portfelje odbrane i ekonomske politike, dao je svoju šokantnu ponudu na konferenciji za novinare u Rijadu.

Raspravljajući o odnosima zemlje sa novom američkom administracijom, princ je tvrdio da je Ivanki Trumpu već ponudio 100 kamila kada je početkom godine posetio zemlju sa ocem i odlučio da udvostruči svoju ponudu.

“Ona je sjajna žena i kći velikog čovjeka. Rado bih dao 200 mojih najboljih kamila da se razmnožava s njom. „

Princ Mohammed bin Salman je čak dodao da bi volio imati djecu s Prvom kćerkom.

“Oboje dolazimo iz velike loze. Naše potomstvo bi svakako bilo iznimno ždrijebe. „

Saudijski princ je pohvalio predsjednika Trumpa što je „podigao takvu divnu ženu“ i rekao da će biti oduševljen što će biti povezan sa „takvim čovjekom“.


Princ Mohammed bin Salman tvrdi da je Ivanki Trumpu već ponudio 100 kamila da provede noć s njom kada ju je upoznao tokom njene posjete Saudijskoj Arabiji u maju.

Princov komentar izazvao je mnogo reakcija u SAD-u i širom svijeta.

Mnogi ljudi na društvenim medijima kritizirali su princa zbog korištenja izraza koji se obično koriste za uzgoj životinja, dok su drugi opisali kao „varvarski“ koncept ponude kamila u zamjenu za ženu.

Nekoliko američkih feminističkih organizacija poput Međunarodnog ženskog centra za demokratiju pozvalo je na bojkot saudijske nafte kako bi se osudila „mizoginija“ zemlje i „popustljiv odnos prema ženama širom svijeta“.

Ni Donald Trump ni njegova kći nisu reagovali na ponudu.

Facebook Komentari

Kommentar hinterlassen zu "SAUDSKI PRINC NUDI 200 KAMILA ZA JEDNU NOC SA IVANKOM TRUMP"

Hinterlasse einen Kommentar

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*