Spavao sa stotinu lakovjernim ženama lažući da je pravi Princ Harry

Britanac tvrdi da je spavao sa više od šest stotina žena nakon što se izjasnio kao pravi princ Harry iz britanske kraljevske porodice.

U intervjuu za Dorset Herald ove sedmice, Henry Hampshire, 34, priznao je koristeći svoju zapanjujuću sličnost s vojvodom od Sussexa da seksualno zadovolji sebe i prevare uverljive žene u seksualne odnose s njim.

Dovoljno iznenađujuće, Hampshire tvrdi da je imao još više uspjeha sa ženama od kada je Prince Harry najavio svoj angažman američkoj glumici Meghan Markle i da očekuju svoje prvo dijete.

“Sve je počelo kao šala. Moji prijatelji su pričali po pivnicama da sam ja princ Harry i ja sam završio sa seksom sa troje te noći ”, rekao je lokalnom novinaru.


Henry Hampshire, 34, kaže da se njegov seksualni život radikalno promijenio nakon što je saznao da bi mogao iskoristiti svoju zapanjujuću sličnost s Princom Harryjem kako bi se bavio lakovjernim ženama, uglavnom turistima iz azijskih zemalja kao što su Kina, Koreja i Japan.

„Neki od njih su toliko prkosni za princom da su mi dopustili da im dodam u stražnji prolaz, ako znate na šta mislim. Moja devojka mi nikada ne bi dozvolila da to uradim ”, rekao je on novinarima.

Hampshire je procenio da je spavao sa više od 637 žena dok se pretvarao da je princ Harry, uglavnom sa turistima koji potiču iz azijskih zemalja kao što su Kina, Koreja i Japan.

“To je najlakši način da se neka povali u svijetu. Samo im pokažem sliku kraljice i kažem im da je ona moja mama ,odmah su sazrele za odnose. Čak ni ne moram da platim piće ili bilo šta drugo ”, dodaje on, smejući se.

Hampshire kaže da jednog dana planira da prestane da se pretvara da je princ Harry, ali je rekao da u ovom trenutku uživa u lakom seksu i da smatra da je sex samo sa jednim partnerom „dosadno kao kisa“.

Glasnogovornik kraljevske britanske obitelji ne bi službeno komentirao situaciju u ovom trenutku, ali je priznao da je sličnost između Henryja Hampshirea i Princa Harryja „uznemirujuća“ i „čudna“.

This message is only visible to admins:
Unable to display Facebook posts

Error: Error validating access token: The session has been invalidated because the user changed their password or Facebook has changed the session for security reasons.
Type: OAuthException
Code: 190
Subcode: 460
Click here to Troubleshoot.
Facebook Komentari

Kommentar hinterlassen zu "Spavao sa stotinu lakovjernim ženama lažući da je pravi Princ Harry"

Hinterlasse einen Kommentar

E-Mail Adresse wird nicht veröffentlicht.


*